Post by ericicfecgift on Mar 6, 2022 12:57:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code več kovancev ▞▞▞
▞▞▞ Dancing Road: Color Ball Run! 2022 version ▞▞▞
To je zelo zabavna igra ❤️ ima veliko pesmi, kot so Let it go, Faded, The fatrat in še veliko več. To je igra izkušenj😊 zame in mojega brata, ki to igro preveč igra. To je zelo čudovita igra 😃.
Tako zelo sovražim toliko oglasov
Najboljša igra, kar sem jih kdaj doživel. Zelo mi je všeč
... kluba model published down utakmice Martin svom total Road ##ut potpuno ... la visoko Washington within ##fe run Zaradi hrvatskih razlog ##sen promet
PC, ANDROID, IOS. Triki CHEATS - HACKS DANCING ROAD: COLOR BALL RUN MUSIC. Video vadnica. Tags. PLATFORMS STRATEGY LOGIC RACING SPORTS ADVENTURES CASUAL
Najboljši geam
www.informacija.net/sl/i_16506_11-12-2021 https ...
Tako neumno je, kako ne moreš izbrati svoje najljubše pesmi, ker je v oglasu prikazana najljubša pesem vseh časov
Krneki
Supr igra priporočam
REGISTRSKA ŠTEVILKA/PROIZVODNA, SERIJSKA ALI ...
Zakon igra mislim, da si jo lahko kreativno vsi nalozijo
Tej igri sem dal tri zvezdice bcos, potem ko sem prenesel to igro, sem jo veliko igral, nato pa je začela viseti. Zato sem mislil, da jo pustim do naslednjega dne. Naslednji dan sem jo poskusil odpreti, da sem lahko igral, in se je ustavila pri nalaganju mestu in do zdaj, ko ga poskusim igrati, se preprosto ustavi brez nalaganja in ga ne morem več igrati. Zato vas prosim, da to popravite.
... /wcs/stores/servlet/sl/emkasi/akcije/a-curve-in-the-road-p-9781503904453 ... -dance-a-feel-good-book-about-finding-love-and-loving-life-p-9781474605311
Zabavno mi je bilo všeč... Odnesel sem tri zvezdice, ker je ena zelo zelo počasna in ko sem poskušal predvajati svojo pesem, ni šlo in enkrat sem sedel tam in čakal eno uro, da ta stvar deluje tako Odnehal sem in še ena težava je v igri, ko sploh ne udarim drugih barvnih kroglic, ki jih izgubim in zapravljam oglase, da nadaljujem, potem pa niti ne delujejo, zato sem izbrisal aplikacijo, vendar je bilo zabavno, medtem ko je trajalo. 🙄😔
to je dobra igra, vendar pri mnogih dodatkah in v dodatku piše, da lahko izberete katero koli pesem, ki jo želite, vendar tega ne stori! Zato sem ji dal 2 zvezdici kot dobro igri, vendar ne kot dober dodatek.
Ta igra je nekaj najlepšega.🐶🐩🦄🐎
Vrh
Preveč oglasov
Profesionalni nasveti fantje, če boste imeli VIP oddelek za 16 $!! NE DAJTE OGLASOV V IGRO!! daje vam nemogoče poteze in vas prisili, da gledate CELO oglas samo zato, da bi dobili drugo življenje, in vas prisili, da gledate dodatek, če želite naložiti svojo pesem, ali ni to rit nazaj!? Absolutno rip off Iskreno, glede na količino oglasov, ki jih moram gledati samo, da normalno igram igro, se mi zdi, da so razvijalci nekoliko obupani za denarjem. za VIP člana se mi zagotovo ne da, ne za ta denar
To je lepa igra za sprostitev duha za tiste, ki radi poslušajo pesmi, a če omogočite tudi možnost hindujščine v jeziku in pesmih, bo bolje. Zato sem dal 4 od 5. Zato prosim sledite mojemu predlogu 🙏🙏🙏🙏🙏.
Preveč oglasov. Po vsakem predvajanju bo vedno prikazan oglas, ne glede na to, ali ste ga predvajali le nekaj sekund ali nekaj časa. Za odstranitev oglasov potrebujete njihovo naročnino, ki jim je dnevno plačilo, za razliko od drugih iger, kjer morate samo enkrat kupiti, da se znebite oglasov. Igra je zelo lačna denarja in polna oglasov vsak trenutek igranja, zaradi česar ni niti najmanj prijetna. Ima potencial, vendar jih je lakota premagala. Sploh ne priporočam poskusov igre.
je dobro. Toda v nekaterih krogih se barvna žogica, s katero igrate, in ta barvna vrstica/kolumm ne ujemata. Ne vem, kaj naj naredim. Prosimo za razlago za zmago v teh krogih.
Mislim, da je igra v redu, le da je preveč oglasov in moraš igro brusiti, da odkleneš svojo najljubšo pesem, razen če je tvoja najljubša pesem blizu vrha seznama skladb. Torej je to skoraj 5 zvezdic, razen preveč oglasov .
Ja, ta igra mi je všeč in je zelo zabavna. Ampak! OGLASI! Oglasov je preveč. Vem, da potrebujete denar, a ne bi bilo bolje, če bi dali manj oglasov in bi več ljudi igralo to igro, zaslužili bi veliko več. Meniu pesmi po meri je napačno. V redu, morda daš eno ali dve pesmi, potem pa jih ne bodo prikazali. To mi ni všeč... Ampak vseeno 3 zvezdice. Dal bi 5, če ne bi bilo neprevidnih razvijalcev in napak. Prav tako so tako žejni denarja, da bi dali toliko oglasov, vau. sem razočaran....
To je precej dobra igra, nisem dobil toliko oglasov, če sem iskren, vendar ko sem dodal eno od svojih pesmi Conan Graya, je to dovolilo, ali kot yungblud ne bo igral, ostane na nalagalnem zaslonu, ne vem, če to je povezano s kakršnimi koli kletvicami ali podobnim, vendar bodo morda želeli poskusiti to popraviti, sicer je dobra igra in zabavno je igrati, če so vam všeč pesmi, ki so tam objavljene.
Všeč mi je igra, res je zabavna in potrebna za prenos, vendar oglasi niso nič, igra me še vedno zmede, zato me zaenkrat odstrani, sicer bi jo želel prenesti in igrati, vendar ne zaenkrat. Zato priporočam, da to prenesete, če ni bilo kot so oglasi in zmeda
Osnovna igra je dokaj zabavna (ni izjemna), vendar so dodatki zelo nadležni, saj več časa preživite ob gledanju kot igranju. Odstranil sem ga, ko je začel objavljati obvezna anketna vprašanja.
To je kot ena najslabših iger, kar sem jih kdaj imel, najprej veliko in veliko oglasov😡, potem mora biti moja podatkovna povezava vključena, da lahko igram igro😡😡, in tudi poči, ko igram igro, tako da je igra samo neumno 😠😡👿, ampak zakaj sem jo ocenil (2) zvezdici, ker sem opazil, da lahko izbereš svojo glasbo s svojega seznama predvajanja, če ne, bi jo ocenil samo (1).
Ta igra je zame zelo težka. To igram prvič. Ne morem pravilno uskladiti barv, ker postane prehitro. Zato sem ji dal samo 3 zvezdice in tudi ne vem, kako spremeniti pesem. Torej sem ga odstranil. Ali moramo za nakup robuxa dati pravi denar tako kot roblox? Sprva sem mislil, da je to zelo dobra igra. Ampak, ko sem igral, mi ni bilo všeč. No, potem je moja sestra strokovnjakinja za to igro, jaz pa sem strokovnjak za plesno žogo, drugo igro. Samo toliko za delitev
Dog Cafe Tycoon จำลองสถานการณ์ vkw
Dobro je, vendar je nekoliko razočarano dejstvo, da se je zvok v oglasu zdel kot dejanski izvajalci pesmi, a ko ga predvajajo, samo ljudje pojejo pesem in včasih niti ne izgovorijo pravilnih besed ali imajo enak glas kot izvajalec po moje je samo neprijetno... Lahko pa rečem, da se igra zdi veliko bolj prijetna, kot sem mislil... meh
Res mi je všeč glasba, ki jo delam, to so običajne pesmi, ki jih slišite in poslušate, in običajno se ne pritožujem nad oglasi, ker vem, da morate zaslužiti denar, vendar je utrujajoče imeti 30-sekundni oglas po vsaki ravni in oglas za naslednjo pesem igra zelo dolga, če bi lahko oglase skrajšali na 5 do 10 sekund, to bi bilo v redu
Tej želim dati višjo oceno, ker mislim, da bi bila to odlična igra, vendar je bilo treba marsikaj popraviti. Zvok je ves čas motil, tako da ste komaj slišali dejansko glasbo, res je zamujal in je vedno zmrzoval, tako da je motil in umrl bi. Prav tako je bilo veliko oglasov in ne veliko možnosti v dejanski igri
Je zelo slabo, ampak pesmi so dobre
Všeč mi je ... zabavno upam, da boste imeli več različnih glasbenih iger
Super ☺😊😎😜😛